EL SÈNIOR FEMENI ENCARA LA CAMPANYA SENSE RENUNCIAR A RES.

El sènior femení de bàsquet, que militarà al grup 2B del Campeonato de España de Primera División, encara la campanya amb una mescla de voluntat d’aprenentatge i ambició. El fet que la normativa d’aquesta temporada no contempli descensos no implica que el conjunt de Jordi Sociats no es fixi aspiracions màximes. “És una gran oportunitat de provar-nos a la categoria com a equip jove que som, però, en un context d’incertesa quant al nivell dels equips, ens plantegem la temporada amb l’objectiu d’excel·lir”. Com en el cas del conjunt masculí, l’equip disputarà els partits al nou pavelló de l’Àrea Olímpica.

El tècnic egarenc es mostra molt satisfet de l’actitud del grup durant aquests mesos. “Les jugadores han treballat molt individualment, des de casa, tant a nivell físic com mental. En la mesura que hem pogut, hem organitzat activitats col·lectives per fer grup i per mantenir l’equip en el millor to possible. Sens dubte, conservar la motivació sense saber exactament quan començaries a competir no ha estat gens fàcil”.

Sociats entén que el planter ha experimentat un rejoveniment evident. Ha perdut dos referents com Maria Olmo i Marta Piñol i presenta quatre cares noves, tres d’elles procedents de les categories inferiors, la pivot Judith Martín, l’aler Judith Requena i l’escorta Maria Navarro, encara júnior, en la qual hi ha dipositades moltes esperances. L’altra incorporació és la pivot Maria Sall, ex de la UE Sant Cugat, “que aportarà centímetres, experiència i que suposa una millora del joc interior, una de les febleses que tenia l’equip”.

Cinc equips

El CN Terrassa milita en el grup 2B del Campeonato de España de Primera División, que aplega cinc equips. La competició es desenvoluparà a doble volta, amb un total de deu jornades. El primer classificat de cadascun dels quatre grups en competició accedirà a la final a quatre. L’entrenador terrassenc assenyala el Draft Gramenet com a gran favorit en un grup que defineix com a “potent”. Per sota, situa el CB Grup Barna, “un equip de Copa Catalunya de tota la vida”, el Joviat, “un equip jove semblant a nosaltres” i el Q2 Consultors CB Balaguer, “que també acaba de pujar a la categoria”. Sociats considera que fer pronòstics és realment difícil i advoca per anar “partit a partit”. En aquest sentit, apunta que l’inici serà cabdal. “La competició és curta i, per tant, les opcions de refer-se són mínimes”.

Debut a casa contra el Joviat

El CN Terrassa s’estrenarà diumenge a casa (17.30h) contra el Joviat. Serà el primer partit oficial d’un equip sènior del club en el nou pavelló. El tècnic local concedeix una importància cabdal a aquesta cita. Serà un partit que ens marcarà el camí”, assegura.