Salt Idiomes renova com a patrocinador del club

Salt Idiomes renova com a patrocinador del Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa i Salt Idiomes han arribat a un acord que allarga una temporada més la col·laboració de l’escola d’idiomes amb l’entitat com a patrocinador de les seccions de futbol i de bàsquet. La relació entre ambdues parts va iniciar-se la campanya 2014-2015, amb un primer conveni de tres temporades de durada que afectava només la secció de futbol. La primera renovació de l’acord, vigent les campanyes 2017-2018 i 2018-2019, va suposar l’extensió de l’àmbit del patrocini a la secció de bàsquet, conveni que va perllongar-se també durant la temporada 2019-2020. L’acord ha estat presentat en roda de premsa aquest migdia, en un acte que ha comptat amb la presència del president del club, Jordi Martín, i del gerent de Salt Idiomes, José Luis Cano.

Entre d’altres contraprestacions, el conveni contempla la presència del logotip de Salt Idiomes en la samarreta principal de tots els equips de la secció de futbol i de tots els equips de base de la secció de basquet, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament de newsletters als socis per correu electrònic amb ofertes especials per als socis i presència en la pàgina web i en la pàgina oficial de Facebook del club. Al seu torn, Salt Idiomes farà una aportació econòmica i manté els avantatges i descomptes especials per als socis que hi estudiïn.

Un gest valuós d’una empresa de referència

En la seva intervenció, el president Jordi Martín ha agraït a Salt Idiomes “la confiança” dipositada en el club “en donar continuïtat a aquesta esponsorització” i ha mostrat la seva satisfacció per estendre la vinculació amb “una empresa de referència en el sector dels idiomes a la ciutat”. Martín ha volgut remarcar la vàlua del seu gest. “Resulta molt gratificant que existeixin empreses a Terrassa que apostin per l’esport i que, a més, ho facin de manera sostinguda en el temps, especialment en els moments complicats que estem vivint tots plegats”. El màxim responsable de l’entitat ha assenyalat que es continuarà treballant per “ampliar aquestes col·laboracions a empreses d’altres sectors per seguir fomentant la pràctica esportiva tant a nivell lúdic com competitiu”.

Al seu torn, José Luis Cano ha assegurat que la renovació del conveni suposa “reforçar el compromís de Salt Idiomes amb el club i amb l’esport”. “Sobretot, ens agrada contribuir en l’esport de base, moltes vegades oblidat pels mitjans, però que fa un gran servei a l’ombra”, ha concretat. Cano ha afirmat que “de la mateixa manera que l’aprenentatge d’una llengua estrangera és important per a un nen o per a un jove, la pràctica de l’esport també ho és. Ambdues activitats serveixen per al seu desenvolupament personal i professional de cara al futur”.

Salt Idiomes, molt més que una escola d’idiomes

Salt Idiomes és molt més que una escola d’idiomes. Amb més de 30 anys d’experiència i més de 50 professors, ha estat un dels impulsors de l’ensenyament de llengües estrangeres a Terrassa. Compta amb 4 àrees de negoci: acadèmies, formació a empreses, serveis formatius d’extraescolars i cursos a l’estranger.

Aplica una metodologia d’ensenyament molt dinàmica i didàctica on ha sabut integrar les noves tecnologies a les aules. Com diu el gerent José Luis Cano, “volem que els nostres alumnes gaudeixin de l’experiència d’aprendre un nou idioma”. Amb 3 escoles a Terrassa, una d’elles just davant del club, fan formació per a nens, joves i adults, organitzen activitats socials i, a més, són centre acreditat per als exàmens oficials d’Oxford i Cambridge.

El compromís de Salt Idiomes amb l’esport és un reflex dels valors educatius que defensen.