El 20è Torneig de Reis de bàsquet esdevé tot un èxit

El Club Natació Terrassa va organitzar del 2 al 5 de gener el XX Torneig de Reis de Bàsquet. Amb motiu del 20è aniversari, l’esdeveniment, adreçat històricament a les categories formatives, va canviar de format i va comptar amb la participació de tots els equips que integren la secció.

28 partits i la trobada d’Escoles

RESULTATS

 El torneig va aplegar un total de 28 partits, a més de la trobada d’Escoles, en la qual els més menuts de la secció poden començar a familiaritzar-se amb els partits. En la trobada, van participar l’Sferic Terrassa, el Can Parellada i el Rosella.

En el capítol masculí, van disputar-se un total de setze partits, nou dels quals van finalitzar amb victòria dels amfitrions. El sènior masculí A va desfer-se de la UE Mataró (63-60), el cadet masculí C va superar el CEB Sant Jordi (88-41), el preinfantil masculí B va derrotar l’Sferic Terrassa en un matx molt ajustat (59-57), el mini masculí A va passar per sobre del CB Matadepera (100-59) i el mini masculí 1 va vèncer el Nou Bàsquet Olesa (68-63). Finalment, el premini masculí A va guanyar el CEB Sant Jordi A (82-70), mateix èxit que va assolir el premini masculí B contra el CEB Sant Jordi B (60-36).

Pel que fa a l’apartat femení, es van jugar un total de dotze partits, la meitat dels quals van acabar amb triomf dels equips del club. El júnior femení A va superar el CEJ L’Hospitalet (45-44), mentre que el júnior femení B va batre la UE Barberà (73-24). Així mateix, el cadet femení A va derrotar el BF Viladecans (57-43), el cadet femení B va vèncer el CBF Cerdanyola B (47-45), l’infantil femení va desfer-se del Sant Josep Obrer (54-49) i el mini femení A va guanyar la JET (54-4).

Presentació de la secció

En el marc del torneig, el dissabte al migdia va celebrar-se la presentació dels 28 equips que integren la secció de bàsquet la temporada 2019-2020. Més de 300 nens i nenes de totes les edats van assistir a un acte presentat per Blai Belbel, que va comptar amb la presència del president del club Jordi Martín i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Miguel Ángel Moreno. Martín va agrair a les famílies la confiança dipositada en l’entitat i va instar els dos equips sènior a assolir l’ascens a Copa Catalunya aquesta mateixa temporada, tot coincidint amb l’estrena dels nous pavellons a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.