20è TORNEIG DE REIS DEL 2 AL 5 DE GENER

El Torneig de Reis canvia de format amb motiu del 20è aniversari

El calendari contempla 30 partits, amb la participació de tots els equips de la secció

                           RESULTATS

La competició se celebrarà del 2 al 5 de gener al Pavelló del Pla del Bon Aire

El Club Natació Terrassa organitzarà del 2 al 5 de gener el XX Torneig de Reis de Bàsquet. Amb motiu del 20è aniversari, l’esdeveniment, adreçat històricament a les categories formatives, canviarà de format i comptarà amb la participació dels 30 equips que integren la secció, que disputaran un partit cadascun.

Al marge del CN Terrassa, prendran part en la competició EB Rosella, el NB Olesa, el CB Sant Pere de Terrassa, el CEJ L’Hospitalet, el Bàsquet Oms, el Maristes Rubí, el CB Igualada, el UBSA, la UE Barberà, l’Sferic Terrassa, el CB Cornellà, el CB Matadepera, el CBF Cerdanyola, el Sant Josep Obrer, el BF Viladecans, el CB Granollers, l’ASFE Sant Fruitós, el Sant Jordi Rubí, la JET Terrassa i el CB Calella. 

Tots els partits se celebraran al Pavelló del Pla del Bon Aire.

El torneig arrencarà el dijous 2 de gener a les 16.00h, en una jornada que s’allargarà fins a quarts de dotze, atès que el partit del sènior masculí B contra el CB Cornellà començarà a les 22.00h. L’endemà divendres 3, els partits s’iniciaran novament a les 16.00h. El dissabte 4, l’activitat arrencarà a les 9.00h i es perllongarà fins al vespre. Finalment, el diumenge 5 es disputaran partits des de les 9.30h fins a les 12.30h.

Presentació de la secció
El dissabte 4 de gener, a les 12.30h, tindrà lloc la presentació de la secció de bàsquet de la temporada 2019-2020.