TORNEIG DE PRETEMPORADA SÈNIOR MASCULI I FEMENI 21-22 SETEMBRE AL PAVELLÓ BON AIRE

Aquest cap de setmana organitzem un torneig de pretemporada de  categoria sènior que servirà per afinar l’estat de forma dels equips masculí i femení de cara al debut a la lliga el 28 i el 29 de setembre.

La competició masculina aplegarà un total de sis equips distribuïts en dos grups. El grup 1 està format pel Bàsquet Ribes, el Bàsquet Sant Boi i el CN Terrassa, mentre que el QBasket Sant Cugat, el CB Prat i el CB Ripollet integren el grup 2. Tots els conjunts són de Primera Categoria, a excepció del CB Ripollet, que militarà a Copa Catalunya. Els dos primers de cada grup accediran a la final, prevista per al diumenge a les 20.15h, mentre que els dos segons s’enfrontaran en el matx pel tercer i quart lloc a les 17.25h.

La competició femenina també reunirà sis equips dividits en dos grups. CE Sant Nicolau, CE Escola del Carme i Fundació Joviat figuren en el grup 1, mentre que BF Viladecans B, CB Granollers i CN Terrassa componen el grup 2. Tots els equips són de Primera Categoria, excepte la Fundació Joviat, que jugarà a Copa Catalunya. Els dos primers de cada grup disputaran la final el diumenge a les 18.50h i els segons classificats afrontaran el partit pel tercer i quart lloc a partir de les 16.00h.

Tots els partits es desenvoluparan en quatre quarts de 12 minuts sense aturar el cronòmetre.

La Salle Manresa i la UE Sant Cugat Negre, primers rivals

 Aquest torneig esdevindrà la darrera prova de preparació dels equips sènior abans del debut a la lliga. El sènior masculí, que milita al grup 3 de Primera Categoria, debutarà el dissabte 28 a la pista de La Salle Manresa a les 19.00h. Al seu torn, el sènior femení, enquadrat al grup 2 de Primera Categoria, s’estrenarà diumenge 29 a casa contra la UE Sant Cugat Negre a les 19.15h.

+ CALENDARI ÍNTEGRE DEL TORNEIG