EL SÈNIOR MASCULI B CAMPIÓ DE CATALUNYA SOTS-25

El sènior masculí B va proclamar-se diumenge campió de Catalunya Sots-25 en la final a quatre que va celebrar-se a Reus i va culminar així una temporada excel·lent.

El conjunt de Jordi Sociats va iniciar el seu camí cap al títol amb una victòria clara contra l’equip amfitrió, el Reus Deportiu, per 72 a 59 en el xoc de semifinals disputat dissabte. L’endemà diumenge, els egarencs van batre el FC Martinenc Bàsquet per 64 a 55. Els barcelonins havien accedit a la gran final després de desfer-se del CB Sant Gregori en l’altra semifinal (77-70). En el partit pel tercer i quart lloc, el Sant Gregori va superar el Reus Deportiu per 78 a 55.

El CN Terrassa va arribar a la final a quatre després d’assolir el primer lloc territorial de Barcelona. En aquesta fase, el conjunt de Jordi Sociats va vèncer els altres dos campions de grup, el FC Martinenc Bàsquet, a domicili, per 43 a 53 i l’Orlandai, al Pavelló del Pla del Bon Aire, per 72 a 52. Els egarencs ja havien estat campions de grup a la fase regular de la categoria Sots-25 A amb un balanç de 24 victòries i dues derrotes.