GRAN FESTA DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS PER LA TEMPORADA 2018-2019

GALERIA DE FOTOS

La secció de bàsquet va presentar-se oficialment divendres al vespre al Pavelló del Pla de Bon Aire, en un acte que va celebrar-se tot just després de concloure el XIX Torneig de Reis de Bàsquet de Base. L’esdeveniment, que va omplir les graderies de gom a gom, va comptar amb la presència del vocal de la Junta Directiva del club Joan Cabrera; de l’alcalde de la ciutat Alfredo Vega; del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, Manuel Giménez; i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela.

El club compta enguany amb gairebé 350 jugadors distribuïts en els 30 equips que integren la secció, divuit de categoria masculina i dotze de categoria femenina, a més de l’escola, integrada per nens i nenes de 5 a 8 anys.

L’acte va iniciar-se amb la presentació i desfilada de tots i cadascun dels jugadors de la secció, fins arribar als conjunts sèniors. Els sèniors B van aparèixer a la pista tot acompanyant un jove basquetbolista de l’escola, mentre que els dos sèniors A van tancar la desfilada. La presentació va concloure amb els parlaments institucionals, protagonitzats pel directiu del club Joan Cabrera i l’alcalde de Terrassa Alfredo Vega.