EL CADET FEMENI A AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PREFERENT

El cadet femení A  aconsegueix plaça per al Campionat de Catalunya Preferent

Les egarenques disputaran la màxima categoria catalana

El Cadet Femení A va aconseguir l’accés al Campionat de Catalunya Preferent, la màxima categoria, després d’assolir la segona posició del grup 3 en les fases classificatòries celebrades des del 29 d’agost fins ahir diumenge 2 de setembre. Les fases van aplegar tretze equips distribuïts en tres grups. Els dos millors de cada grup assolien plaça.

Les egarenques van sumar un total de set punts després de signar un balanç de tres victòries i una derrota. Van debutar dimecres amb un triomf contra el TGN Bàsquet per 62 a 57. L’endemà, dijous, van sumar la segona victòria contra el CB Lleida per 48 a 42, mentre que dissabte van desfer-se del Joventut de Badalona per 59 a 20. Ahir diumenge, van encaixar l’única derrota contra el Barça CBS, que va imposar-se per 58 a 46 i que va proclamar-se campió de grup, assolint així l’altra plaça per al Campionat de Catalunya Preferent.

Es tracta del segon èxit en pocs mesos d’aquest grup de jugadores, que enguany competirà amb els millors equips de Catalunya després de proclamar-se campió de Catalunya de Nivell A la temporada passada.