JOSEP MIQUEL BOSSACOMA NOU ENTRENADOR DEL SÈNIOR FEMENÍ

Tret de sortida a la pretemporada del Sènior Femení amb la màxima il·lusió per competir un any més a Copa Catalunya.
Moltes ganes de gaudir del nostre equip a la pista!!

L’equip Sènior Femení, que militarà la propera temporada a la Copa Catalunya , té ja entrenador. Es tracta de Josep Miquel Bossacoma, un tècnic nascut fa 39 anys a la ciutat de Girona. Es va iniciar a les files del CB Sant Celoni, ciutat en la qual ha residit durant la major part de la seva vida. Posteriorment, es va incorporar al CB Granollers, entitat en què ha desenvolupat part de la seva trajectòria com a entrenador, que és ja de disset anys.
A Granollers, Bossacoma va dirigir a diferents equips del club del Vallès Oriental. Durant quatre temporades va exercir com a tècnic del primer equip femení, tant a Primera Catalana com a Copa Catalunya. Entre els anys 2012 i 2014 va dirigir el Joventut Les Corts barceloní. L’últim equip que ha entrenat Bossacoma és el CN Sabadell, on va dirigir simultàniament al sènior i al cadet femenins.

Benvingut!