CLOENDA DEL CAMPUS ESTIU’18

Avui divendres finalitza l’última setmana del Campus de Bàsquet Estiu 2018, una proposta que ha mobilitzat un total de 800 nens i nenes entre 5 i 13 anys, repartits en les 5 setmanes en què s’ha celebrat. Durant tots aquests dies el campus ha ofert a les seves instal·lacions del Bon Aire, hores de pràctica del bàsquet, també excursions a la platja de Vilanova , al Llac de Navarcles i al parc aquàtic WaterWorld de Lloret de Mar, al costat d’altres activitats esportives i lúdiques com el Campus Night dels dijous, a banda de la pràctica de l’idioma anglès a càrrec de professors de SALT Idiomes.

Tanmateix durant el Campus hem rebut les visites dels jugadors ACB Pierre Oriola del Barça Lassa i Albert Oliver del Herbalife Gran Canaria i també de la jugadora del Uni Girona de Lliga Femenina, l’egarenca Helena Oma.

Moltes gràcies a totes les families per confiar un any més amb nosaltres.

L’agraïment a la dedicació i professionalitat del grup d’entrenadors i monitors que al llarg d’aquestes setmanes han fet possible que els nens hagin gaudit al màxim del bàsquet i de la resta de les activitats proposades.

Valorem molt positivament l’èxit aconseguit, i ja treballem en la nova edició del proper any per oferir noves activitats a totes les famílies interessades.

Gràcies a tots i fins l’any vinent.!!!!!!!!

GALERIA DE FOTOS