La jugadora de l’Uni Girona Helena Oma visita el Campus de Bàsquet

 

 

Tercera visita il·lustre en el Campus de Bàsquet . Si la setmana passada els nens i nenes inscrits van gaudir de la companyia del jugador del Barça Lassa Pierre Oriola i del jugador egarenc Albert Oliver de l’Herbalife Gran Canaria, aquest matí, en la jornada de cloenda, ha estat la també terrassenca Helena Oma qui ha compartit una estona amb tots ells. L’aler de l’Uni Girona s’ha sotmès a les preguntes d’un auditori molt jove i molt interessat en la seva trajectòria com a jugadora de primer nivell. Oma s’ha fet un munt de fotos amb els nens i nenes i ha firmat autògrafs en les seves samarretes.

Helena Oma, nascuda a Terrassa el 23 d’octubre del 1996, es va formar a les categories inferiors de la JET. Acabada l’etapa com a cadet, va incorporar-se al Basket Almeda, club amb el qual va jugar tres temporades a Copa Catalunya. La campanya 2016-2017 va fitxar per l’Uni Girona de Lliga Femenina. Enguany, ha jugat cedida al Cadí La Seu des del mes de desembre. Després d’aquesta cessió de mitja temporada, Oma es reincorporarà a l’Uni Girona per afrontar la campanya 2018-2019.