El jugador de l’Herbalife Gran Canaria Albert Oliver visita el Campus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segona visita il·lustre en el Campus de Bàsquet. Si fa dos dies els nens i nenes inscrits van gaudir de la companyia del jugador del Barça Lassa Pierre Oriola, aquest matí ha estat l’egarenc Albert Oliver qui ha compartit una estona amb tots ells. El base de l’Herbalife Gran Canaria s’ha sotmès a les preguntes d’un auditori molt jove i molt interessat en la seva llarga trajectòria com a jugador de primer nivell.

Albert Oliver, nascut a Terrassa fa 40 anys, és ja un clàssic de la Lliga ACB. Sorgit de la pedrera de l’Sferic, ha jugat al Sant Josep de Badalona, al Joventut de Badalona, al Lleida, al Manresa, al València, a l’Estudiantes i a l’Herbalife Gran Canaria, club en què ha militat les darreres cinc temporades i en el qual ha assolit els resultats més rellevants de la seva carrera. Va adjudicar-se la Supercopa la temporada 2016-2017 i va ser subcampió de l’Eurocup 2014-2015, de la Copa del Rei 2015-2016 i de la Supercopa 2017-2018. A més, la temporada 2000-01 va assolir el títol de la LEB amb el Caprabo Lleida.El mes de novembre de l’any passat, amb 39 anys, va jugar el seu primer partit oficial amb la selecció espanyola absolut contra Montenegro, matx classificatori per al Mundial de Xina 2019.