El jugador del Barça Lassa Pierre Oriola visita el Campus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Campus ha rebut una visita il·lustre aquest matí. El jugador del Barça Lassa Pierre Oriola s’ha entrenat a les instal·lacions del Pla del Bon Aire en companyia del preparador físic de l’equip, el terrassenc Jairo Vázquez, i, posteriorment, ha compartit una estona amb els nens i nenes que participen en el campus.

Pierre Oriola, nascut a Tàrrega el 25 de setembre de 1992, fa 2,06 metres i ocupa la posició de pivot. En el seu palmarès, destaca la Copa del Rei aconseguida enguany amb el Barça Lassa i el títol de lliga assolit amb el València Bàsquet la temporada 2016-2017, club amb el qual va ser també subcampió de l’Eurocup i de la Copa del Rei. Amb la selecció espanyola, va penjar-se el bronze en l’Eurobàsquet 2017 i en l’Europeu Sub’20 de l’any 2012.