Sopar de cloenda de temporada 2017-2018

La secció de bàsquet  va organitzar dissabte passat el sopar de cloenda de la temporada al Pavelló del Pla de Bon Aire. L’acte va aplegar unes 300 persones entre jugadors, entrenadors i pares.

La vetllada va servir per lliurar diversos guardons relatius a la temporada 2017-2018. Els jugadors que deixen els equips sèniors després d’una llarga trajectòria, Mireia Gómez, en el capítol femení, i Martí Sociats, en el masculí, van rebre sengles mencions especialsAmbdós han format part del club durant catorze anys. També van ser guardonades cinc jugadores que abandonen l’equip sènior, Begoña Ramírez, Vianell Arch, Paula Giménez, Paula Ramiro i Ana López. De la mateixa manera, van ser guardonats dos entrenadors que també deixen l’entitat, Sergio Fernández i Sandra Olmo.

Igualment, durant l’acte, es va retre homenatge a dos membres històrics de la comissió de la secció de bàsquet, Toni Cortés i Francesc “Kiko” López, i als dos equips distingits per la Federació Catalana de Bàsquet, el sub’21 masculí, subcampió de Catalunya de Preferent, i el cadet femení B, campió de Catalunya Nivell A.

Finalment, van concedir-se els premis al millor jugador del sènior masculí de la temporada, Juan Monterrubio, a la millor jugadora, Marta Dinarès, i al millor entrenador, Jordi Sociats.  

GALERIA FOTOS