EL BARÇA CBS, CAMPIÓ DEL II TORNEIG PROMESES INFANTIL FEMENÍ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GALERIA

El Barça CBS va proclamar-se campió del II Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet que va organitzar el CN Terrassa entre divendres i ahir diumenge. El torneig va aplegar sis equips de categoria infantil femení, formats per jugadores de 13 anys. Al marge del CN Terrassa i del conjunt guanyador, van prendre part en l’esdeveniment el València BC, el CN Sabadell, el Femení Maresme i el Basket Almeda. La competició va omplir les graderies del Pavelló del Pla del Bon Aire i va mostrar un alt nivell basquetbolístic, tot complint amb escreix els objectius que s’havien fixat. A tall d’anècdota, cal esmentar que el jugador del Barça Lassa Joan Carles Navarro va assistir dissabte al torneig, atès que la seva filla milita en el Barça CBS.

 Domini del Barça CBS

 Quant als aspectes purament competitius, el Barça CBS va fer-se amb el títol amb una superioritat inqüestionable. Enquadrat en el grup 1, va accedir a semifinals com a primer de grup en vèncer els dos partits de la primera fase. Va derrotar el Basket Almeda 62 a 57 i el CN Terrassa 96 a 29. En semifinals, es va desfer amb contundència del Femení Maresme (84-43) i va tancar un torneig immaculat en superar, novament, el Basket Almeda en la gran final per 78 a 55.

El conjunt de Cornellà de Llobregat va accedir a la lluita pel títol com a segon classificat del grup 1. A més de la derrota esmentada contra el Barça CBS, va vèncer el CN Terrassa 100 a 37. En semifinals, va eliminar el CN Sabadell (56-48). L’equip vallesà va finalitzar en tercer lloc després de batre el Femení Maresme en la final de consolació per 56 a 32.

Els dos equips que no van classificar-se per a semifinals, València BC i CN Terrassa, van disputar el partit per la cinquena i sisena posició, que va decantar-se a favor de les valencianes per un clar 85 a 25.

Concurs de triples i concurs de Two Ball

Al marge dels partits, el torneig va preveure la celebració d’activitats complementàries. El dissabte a la tarda, va desenvolupar-se un concurs de triples i un concurs de Two Ball, modalitat que consisteix a sumar el màxim nombre de punts a partir de convertir cistelles des de diferents posicions de llançament. La jugadora del CN Sabadell Paula Asensio va esdevenir la millor triplista, mentre que, en el concurs Two Ball, el triomf va correspondre a Àurea Carbonell i Laia Sabaté, del Femení Maresme.

MVP i Cinc Ideal

 El Torneig Promeses Infantil Femení de Bàsquet també va reconèixer la millor jugadora i les components del cinc ideal. Paula Garcia, del Barça CBS, va ser designada MVP. De la mateixa manera, van integrar el cinc ideal de la competició Davinia Ángel (Femení Maresme), Marina Asensio (CN Sabadell), Angena Belloso (Basket Almeda) i Mariona Mulió i Anna Costa (Barça CBS).