II TORNEIG PROMESES INFANTIL FEMENÍ EL 9, 10 I 11 FEBRER

CALENDARI                   RESULTATS

La competició se celebrarà del 9 al 11 de febrer al Pavelló del Pla del Bon Aire i aplegarà vuit equips de categoria infantil femení

El Club Natació Terrassa organitzarà, els dies 9,10 i 11 de febrer, el II Torneig Promeses Femení de Bàsquet, una competició que aplegarà sis equips de categoria infantil femení,formats per jugadores de 13 anys. Al marge del CN Terrassa, prendran part en l’esdeveniment el Barça CBS , Basket Almeda, el València BC, el CN Sabadell, i el Femení MaresmeTots els partits, un total de 11, es desenvoluparan al Pavelló del Pla del Bon Aire.

Dos grups de tres

 El torneig s’estructura en una lligueta de dos grups de tres. Els dos primers de cada grup accediran a les semifinals, mentre que els tercers disputaran el matx pel cinquè i sisè lloc. Com a activitats complementàries, el dissabte a la tarda, tindrà lloc un concurs de triples i un concurs de Two Ball.