COMMEMORACIÓ DEL 25È ANIVERSARI DE LA SECCIÓ DE BÀSQUET

GALERIA FOTOS PRESENTACIÓ EQUIPS

GALERIA FOTOS 25 ANYS

La secció de bàsquet va commemorar dissabte passat el 25è aniversari en un vespre ple d’emocions que va tenir com a escenari el Pavelló del Pla del Bon Aire. L’acte va comptar amb la presència del president del club Jordi Martín, de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Eva Candela i de José Luis Cano, gerent de Salt Idiomes, patrocinador de la secció.

La vetllada va iniciar-se amb la presentació i desfilada dels 310 jugadors que integren els 25 equips de la secció aquesta temporada, catorze de categoria masculina, catorze de categoria femenina i l’escola. Posteriorment, va projectar-se un vídeo que va repassar els 25 anys d’existència de la secció i van tenir lloc els parlaments de les autoritats. Aquesta primera part de l’acte es va completar amb la realització de les fotografies oficials de cadascun dels equips per aquesta temporada. Tots els assistents, a més, van poder visitar l’exposició fotogràfica commemorativa d’aquests 25 anys.

 

115A2507

Acte d’homenatge als històrics

El plat fort de la nit va esdevenir l’acte de homenatge conduït pel periodista de Canal Terrassa Joan Gutiérrez, en el qual van lliurar-se diversos reconeixements a jugadors i personalitats històriques de la secció.

En primer lloc, van rebre una placa commemorativa Jesús Martínez, Francesc Santandreu, Francesc López, Toni Cortés i Vicente Gómez, cinc persones cabdals per al desenvolupament del bàsquet al CN Terrassa. A continuació, va ser homenatjada l’exjugadora recentment retirada Marta Feliu, que va militar durant dotze temporades al sènior femení.

L’acte va prosseguir amb el lliurament de mencions especials a dotze jugadors i dotze jugadores representatius de les diferents generacions que han crescut al club durant aquests 25 anys. Els vint-i-quatre homenatjats va ser Montse Castañé, Francesc Kiko López, Rosa Maria Pérez Trivi, Josep Gamundi, Gemma González, Eduard Ulldemolins, Magda Soldado, Jordi Romero, Sonia Herrero, Toni Ramírez, Laura Romero, Paco Valero, Teresa Oliveras, Jordi Ezequiel, Maria Olmo, Eduard Feliu, Alba Colom, Jordi Astilleros, Marta Feliu, Miquel Fernández, Marta Piñol, Ricard Sociats, Anna Vidal i Joan Fitó.

 

115A2573

Al seu torn, el col·lectiu d’exjugadors va lliurar una recopilació fotogràfica i un llibre de dedicatòries als tècnics Vicente Gómez i Jordi Sociats en reconeixement a la seva tasca durant més de dues dècades. L’esdeveniment va concloure amb un refrigeri al mateix pavelló.