ESTRENEM LA MAQUINA DE TIR

 

El Club Natació Terrassa ja disposa d’una nova eina per augmentar el rendiment dels seus jugadors de bàsquet. El club ha adquirit una màquina de tir importada dels Estats Units per tal que els diferents equips puguin millorar el tir. “La idea és fer una planificació amb tots els equips perquè la puguin fer servir periòdicament”, afirma Vicente Gómez, coordinador de la secció. Així mateix, s’establiran preus especials per poder utilitzar-la fora de les hores d’entrenament.

La màquina pot llençar pilotes a diferents posicions (el dispensador de pilotes va girant segons com se’l programi) i a diferents distàncies. També disposa d’un comptador d’encerts gràcies a un sensor que es col·loca a l’anella. D’aquesta manera, es pot comprovar la progressió de cada jugador en les diferents sessions de tir.

Gómez assegura, però, que la màquina no estarà només a disposició exclusiva dels jugadors del Club Natació Terrassa. S’oferirà el lloguer per sessions a totes les persones que vulguin millorar el seu llançament. “Volem que aquells jugadors d’altres clubs que en vulguin fer ús, puguin disposar-ne a través d’un lloguer per sessions”.