TANCADA LA PLANTILLA DEL SÈNIOR MASCULÍ 2017-2018.

La continuïtat serà el principal signe d’identitat del Sènior Masculí de cara a la temporada 2017-2018. En primer lloc, el tècnic Edu Sánchez continuarà una temporada més al capdavant de l’equip. El murcià, que ha completat el seu primer curs com a màxim responsable de l’equip, afronta el repte amb la màxima ambició possible.

De cara al pròxim curs, el primer equip de la Secció presenta poques novetats. Jugadors importants com Jaume Santandreu, Pol Costa o l’americà Ron Adrian, han causat baixa per diferents motius. Qui tampoc seguirà a l’entitat és l’escolta Sergio Martínez. A més, Sergi Prat posa punt i final a la seva relació amb el Club, direcció Sant Adrià del Besos.

Pel que fa a les incorporacions, el Club, com és habitual, ha apostat per gent jove i de la cantera, ja que fins a tres jugadors del Sots 21 formaran part del Sènior de l’any vinent. Son els casos del pivot Enric Rodó i els bases Oriol Canudo i Pere Farré.

A més, s’han incorporat dos jugadors més. El primer, Roger Álvarez, procedent de l’Alpicat de Copa Catalunya. Álvarez, de 25 anys i 1,89 d’estatura, es desenvolupa a la posició d’aler pivot. L’altre cara nova és Guillermo Santiago, de 19 anys i que prové de la UESC “B”, on ha completat la temporada. Santiago és un aler de 1,90 d’alçada i sortit de la productiva cantera del Sant Josep de Badalona. El jove aler es caracteritza per el seu llançament de tres, i la seva capacitat física tant en atac com en defensa.

Així doncs, de cara al pròxims curs, segueixen els bases Martí Sociats i Albert Quesada, l’escolta Joan Fitó, l’aler Sergi Martín i els pivots Denis Izquierdo, Juan Monterrubio i Franceso Cessel.

Pel que fa a la banqueta, Sánchez, seguirà comptant amb l’ajuda de Miquel Fernández, que també seguirà un any més després de firmar una temporada en la qual, entre els dos, han portat a l’equip a un balanç de 16 victòries i 14 derrotes, quedant en vuitena posició i assolint l’objectiu de la permanència a falta de quatre jornades per concloure la competició.