EBONI GILLIAM FITXATGE DESTACAT DEL SÈNIOR FEMENÍ A 2017-2018

Desprès d’aconseguir la tant preuada permanència a Copa Catalunya, el Club ha volgut apostar per mantenir el mateix bloc. Així doncs, Vicente Gómez serà l’encarregat de dirigir el Sènior Femení una temporada més, amb l’objectiu de consolidar-se a la complicada categoria de Copa Catalunya.

L’equip comptarà amb poques novetats, però força importants, ja que ha pogut incorporar la jugadora americana Eboni Gilliam. Gilliam, de 22 anys i 1,83 d’alçada, prové de la Universitat de Longwood que milita a la primera divisió de la Lliga Universitària d’Estats Units. L’americana, que ha fet una mitjana de 10,4 punts i 5,5 rebots aquesta passada temporada, és una jugadora àgil, amb bona mà de 4-5 metres i amb una important capacitat de sal i d’intimidació.

A la llista d’altes també s’hi ha sumat l’ala pivot Natalia Julia, que ha jugat les últimes temporades a l’Escola del Carme i que encetarà una segona etapa al Club.

Pel que fa al capítol de baixes, a les ja conegudes d’Octavia Crump i Collene Smith, s’hi ha afegit l’escolta Laura García, posant doncs, punt i final a la seva segona etapa a l’entitat.

Així doncs, seguiran vestint la camiseta del Club una temporada més les jugadores: Begoña Ramírez, Andrea Morillo, Marta Piñol, Marta Dinares, María Olmo, Marta Feliu, Anna Vidal i Vianell Arch.

Capítol a part mereixen altres noms. La pivot Mireia Gómez, no seguirà a l’equip, però no abandonarà la disciplina del Club, ja que formarà part del Sènior “B”. A més, les joves jugadores del Sènior “B” Andrea Sánchez, Valentina Nieves y Paula Ramiro vincularan de forma habitual amb el primer equip.

A més, també hi ha novetat a la banqueta, ja que Vicente Gómez canviarà d’ajudant. Blai Belbel ocuparà el lloc d’un Sergio Fernández que ha decidit donar un pas al costat.