EL JUNIOR MASCULÍ “A” AL TORNEIG NACIONAL JUNIOR DE SARAGOSSA.

El Júnior masculí A prendrà part entre el 13 i el 16 d’abril en el Torneig Nacional Júnior que es desenvoluparà a Saragossa i que aplegarà 32 equips d’arreu de l’Estat, distribuïts en vuit grups.

Els egarencs, que militen en el grup 5, debutaran el dijous 13 (15.30h) contra l’Stadium Casablanca de Saragossa i l’endemà divendres tancaran la primera fase contra el JAC Club Sants barceloní (9.00h) i contra el Valencia Basket (15.30h). Els primers de cada grup accediran als quarts de final, els segons passaran a jugar per les posicions que van de la novena a la setzena, els tercers lluitaran pels llocs que van del 17è al 24è i els quarts pugnaran per les places compreses entre la 25a i la 32a. Tots aquests partits es disputaran el dissabte 15. Les finals estan previstes per al diumenge 16.

CALENDARI PARTITS