ARRENCA UNA EMOCIONANT COPA CATALUNYA FEMENINA

Aquest cap de setmana arrenca el Sènior Femení a la Copa Catalunya després del seu ascens la temporada passada.
Pocs canvis s’han produït a la plantilla, que aquesta temporada serà dirigit per Germán Simón en substitució de Vicente Gómez. La plantilla presenta quatre incorporacions: les bases Begoña Ramírez, del CB Matadepera, Laura Garcia, que torna després de jugar al Tayside Musketeers escocès, i Alícia Hidalgo, del Sant Cugat, així com la pivot Cristina Hidalgo, procedent del Sant Nicolau i continuen de l’any anterior Maria Olmo, Marta Feliu, Vianell Arch, Marta Dinarés, Anna Vidal, Andrea Morillo, Marta Piñol i Mireia Gómez.
El debut de l’equip, que torna a la Copa amb la voluntat de quedar-s’hi, serà fora de casa, dissabte a la pista del Physic CB Igualada.