EL SÈNIOR MASCULÍ PER LA TEMPORADA 2016-2017

El Sènior Masculí experimentarà una renovació notable de cara a la campanya 2016-2017 en que militarà a la Primera Categoria. L’equip que dirigirà Edu Sánchez, que pren el relleu de Jordi Sociats després d’haver estat el seu ajudant durant dues temporades, presentarà un total de set cares noves.

Els jugadors que continuen en l’equip, tots ells formats a la casa, són els bases Albert Quesada i Martí Sociats, els alers Joan Fitó i Sergi Martín i els pivots Juan Monterrubio i Maxime Roenick.

S’han incorporat quatre jugadors, l’escorta Sergio Martínez, de 20 anys, format a la nostre entitat i que torna després de militar una temporada al CB Matadepera. També encetarà una segona etapa al club l’aler-pivot Denis Izquierdo, de 29 anys, procedent del Nou Badia. Les altres incorporacions són l’aler-pivot Pol Costa, de 27 anys, que militava a l’Sferic, i Dani Guerrero, de 24 anys, que jugava al CB Viladecavalls. Completen el capítol d’altes, el base Sergi Prat, de 17 anys; el pivot Enric Rodó, de 18 anys; i l’aler Pau Delgado, de 17 anys, que provenen tots ells de l’equip júnior.

La llista de baixes està formada per Miquel Fernandez que passarà a ser el segon entrenador, Adrià Retres que ha fitxat pel BC Martorell, Jaume Santandreu que marxa al CE Sant Nicolau i Ricard Sociats que deixa el bàsquet.