GERMÁN SIMÓN, NOU ENTRENADOR DEL SÈNIOR FEMENÍ.

Germán Simón serà l’entrenador del Sènior Femení la temporada vinent. El tècnic barceloní, amb una llarga trajectòria al bàsquet català, agafa el relleu del fins ara entrenador Vicente Gómez i serà l’encarregat d’assumir el repte que suposa la Copa Catalunya.

Amb la il·lusió, el treball i la constància com a bases del nou projecte, Simón considera que el dia a dia serà clau per tal d’assolir les fites marcades. “La competició és molt exigent. És un tòpic, però hem d’anar partit a partit”.

Relacionat amb això, Simón creu que un bon inici de competició serà absolutament determinant. “Hem de treballar molt dur, però és molt important competir des de el primer dia. La idea és començar el més fortes possible perquè qualsevol victòria ens pot fer molta falta al llarg de la temporada”.

Per tant, Germán Simon afronta el repte de Copa Catalunya amb un objectiu molt clar; la permanència. “El primer pas és salvar la categoria. La competició és divideix en dues fases, i lògicament el primer és intentar no baixar”.

Per últim, el tècnic considera que és una oportunitat molt bona per treballar en un Club com el Natació, i amb un equip amb el qual s’hi ha enfrontat moltes vegades. “És un projecte il·lusionant. Desprès d’una gran temporada espero que la gent ens doni el mateix suport que fins ara, ja que a Copa és molt important fer valer el factor pista”.

MOLTA EXPERIENCIA

Germán Simón, nascut a Barcelona l’any 1979, ha completat una llarga trajectòria al llarg de la seva carrera com a entrenador. El tècnic barceloní ha passat per quasi totes les categories, destacant com a fites més rellevants el càrrec d’entrenador al Sènior Masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat, també a Copa Catalunya. Simón, també ha passat per clubs com la JE Terrassa o el BC Martorell.