TROBADA FINAL D’ESCOLES DE BÀSQUET DE BARCELONA

TROBADA ESCOLES MAIG 2016

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el proper dissabte 28 de maig, la Trobada Final d’Escoles de Bàsquet de Barcelona que, un any més, tindrà lloc a les instal·lacions del Màgic Badalona.

La Trobada Final tindrà lloc durant tot el matí del dissabte 28 de maig i representarà la cloenda de la temporada dels nostres jugadors més petits i la culminació de les Trobades d’Escoles de Bàsquet de Barcelona. Aquesta jornada final comptarà amb la col·laboració d’Snatt’s (Grefusa), Ferrero,Nocilla, Haribo i Panrico com a proveïdors oficials.

A part de jugar entre 2 i 3 partits, els nens i nenes participants en aquesta trobada podran gaudir de diferents activitats lúdiques al llarg del tot el matí com inflables, jocs, concursos i moltes més activitats per   gaudir de la festa del bàsquet.

CALENDARI

DOSSIER