FINAL A QUATRE DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 1ª CATEGORIA FEMENINA.

Després d’assolir l’ascens a Copa Catalunya el SÈNIOR FEMENÍ serà el gran protagonista aquest proper cap de setmana del 28 i 29 de maig de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya de Primera Categoria que es disputarà a Tordera,  juntament amb Unilever Viladecans BF, Physic CB Igualada i els amfitrions CEEB Tordera A Muralla Optica.

La primera semifinal d’aquesta Final a Quatre es jugarà el proper dissabte 28 de maig a la tarda 16 h. i enfrontarà al nostre SÈNIOR FEMENÍ davant el Unilever Viladecans BF. Tot  seguit, a les 17:45 h, serà el torn de la segona semifinal entre el Physic CB Igualada i CEEB Tordera A Muralla Optica.

Els guanyadors de les semifinals es veuran les cares a la final prevista per diumenge 29 de maig a les 12:15 h, mentre que abans, a les 10:30 h, es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc.