PARTICIPACIÓ DELS NOSTRES EQUIPS A TORNEJOS DE SETMANA SANTA

Cinc equips de la secció de bàsquet del Club Natació Terrassa competiran durant la Setmana Santa en diferents tornejos.

El Cadet Masculí A serà el que es desplaçarà més lluny, atès que prendrà part entre el 20 i el 24 de març en el VII Torneo de Baloncesto de Base de Semana Santa que tindrà lloc a El Toyo (Almeria) sota l’organització del Club Baloncesto Adaba. Al seu torn, el Júnior Masculí B competirà al III Torneig Wings for Life que es desenvoluparà del 21 al 23 de març a Santa Margarida i els Monjos, mentre que el Premini Masculí disputarà el III Torneig Premini Manresa el proper diumenge 20 de març.

D’altra banda, el Cadet Femení afrontarà el 9è Torneig Club Bàsquet Blanes que se celebrarà a la localitat de La Selva entre el 25 i el 27 de març. Finalment, l’Infantil Femení participarà en el XIX Torneig de Pasqua Paidos Memorial Martí Orive que tindrà lloc el dimarts 22 de març a Sant Fruitós de Bages.