GRAN ÈXIT DEL TORNEIG DE REIS

Aquest cap de setmana es va celebrar el 16è Torneig de Reis de Bàsquet de Base, un esdeveniment que va resultar una veritable festa del bàsquet formatiu. La competició va aplegar més de 450 jugadors d’entre 6 i 13 anys, pertanyents a 42 equips de 18 clubs diferents. Al marge del CN Terrassa, van prendre-hi part el Barça CBS, el Joventut de Badalona, el Sant Jordi, la UE Horta, el Nou Bàsquet Olesa, el Bàsquet Molins, la UE Barberà, el CB Granollers, el CB Matadepera, el Maristes Ademar, l’Escola del Carme, el CN Sabadell, el Sant Quirze Bàsquet, el Sant Andreu de la Barca, la JET, l’Sferic i el Pere Viver.

Tots els partits, un total de 42, van celebrar-se al Pavelló del Pla del Bon Aire enmig d’una esplèndida afluència de públic. El torneig va convertir-se també en una jornada de convivència de la secció, atès que una seixantena de jugadors van quedar-se a dormir al pavelló la nit del dissabte al diumenge per tal de gaudir d’un cap de setmana “non-stop”. A més, a l’exterior del pavelló, van instal·lar-se durant els dos dies diverses carpes que van contribuir a l’animació.

QUADRE DE RESULTATS

GALERIA DE FOTOS                  VIDEO TERRASSA DIGITAL