EL JUNIOR MASCULÍ “A” ESTRENA NOU ENTRENADOR.

El Junior Masculí A segueix el seu treball de cara a la nova temporada, l’equip que disputarà un any més el Campionat de Catalunya de Categoria Interterritorial, serà dirigit per Blai Belbel, entrenador experimentat que compleix la seva desena temporada al Club, en què ha dirigit diferents equips en totes les categories.

La plantilla la formen Carlos Sanchez, Julen Moreno i Enric Rodó que segueixen de l’any anterior, Sergi Prat, Marc Duran, Enric Clemente,Aleix Pascual, Marc Tompkins, Miquel Angel Fiol procedents del Junior B i Pau Gamundi, Pau Delgado i Albert Tomás que venen del Cadet.

Enquadrats en el Grup 1 iniciaran la competició el 20 de Setembre visitant la pista del Axa Puig Pedrol CB Santfeliuenc, el primer partit a Bon Aire serà el dia 27 davant el C.E. Sant Nicolau.


CALENDARI